ورق کاویان

قیمت انواع ورق و محصولات فولادی , قیمت میلگرد و تیرآهن , نبشی و ناودانی , قوطی و پروفیل

ورق کاویان

قیمت انواع ورق و محصولات فولادی , قیمت میلگرد و تیرآهن , نبشی و ناودانی , قوطی و پروفیل

ورق کاویان

وب سایت فروش میلگرد کاویان عرضه کننده انواع محصولات فولادی در بازار آهن آلات ایران، این محصولات را با بهترین قیمت و مناسب ترین نرخ به خریداران و متقاضیان ارائه می کند. جهت مشاهده قیمت به روز انواع ورق سیاه، گالوانیزه، رنگی، روغنی، اسیدشویی، انواع میلگرد آجدار و ساده، تیرآهن کارخانه های ذوب آهن سراسر ایران، لوله و شمش فولاد، محصولات مفتولی، قوطی پروفیل و نبشی ناودانی و سپری می توانید به سایت ورق کاویان مراجعه نمایید.
قیمت امروز کلیه آهن آلات توسط دفتر فروش این شرکت به صورت لحظه ای توسط واحد به روز رسانی سایت و کانال تلگرام مجموعه فولاد کاویان منتشر و به صورت آنلاین در فضای مجازی پخش می شود.
شما می توانید برای خرید و فروش آهن آلات مورد نیاز پروژه های ساختمانی و عمرانی خود از طریق تماس با نمایندگی کلیه مجتمع های فولاد ایران (فولاد کاویان ایرانیان) مایحتاج خود را در سریع ترین زمان ممکن و با ارزان ترین قیمتهای موجود در بازار خریداری نمایید.
آدرس سایت ما : https://kavianroll.com می باشد.

پیوندهای روزانه
پیوندها
  • ۰
  • ۰

بر اساس گزارش واحد خبر آهن ملل اصفهان در راستای قیمت‌ها در بازار محصولات فولادی، این روزها خبرهای زیادی در مورد تاثیر لغو برجام توسط دولت، بر روی قیمت محصولات فولادی به ویژه قیمت تیرآهن و قیمت میلگرد در بازار آهن شنیده می‌شود. این در حالی است که توسعه تولید فولاد تا سقف 55 میلیون تن تا سال ۱۴۰۴ بر اساس توسعه بازارهای صادراتی و بر پایه برجام برنامه‌ریزی شده‌بود.

به همین ترتیب، فولادی‌ها به رشد عوارض صادرات سنگ‌آهن دل خوش کرده بودند و در مورد توازن در زنجیره فولاد سخن می‌گفتند. طبق گفته آنان در سال‌های گذشته، زنجیره تولید فولاد و توازن فولاد ایجاد نشده و این مسئله به آن معناست که تولیدکنندگان مواد اولیه از کارخانه‌های تولید فولاد جدا شدند.
این در حالی است که در سال‌های اخیر، کارخانه‌های گندله‌سازی و آهن اسفنجی توسعه یافتند. البته آن‌ها نیز مسیر خود را از کارخانه‌های تولید فولاد جدا کرده‌بودند.

در این روزها همه آنانی که برچسب خام‌فروشی را بر پیشانی دارند به یک صدا فریاد می‌زنند که گندله و کنستانتره آهن یک مسیر فرآوری را طی کرده و لازم نیست که مشمول بخشنامه بالا رفتن عوارض صادرات شود.

برخی از کارشناسان صنعت فولاد بر این باورند که صاحبان معادنی که در کنار کارخانه‌های خود واحدهای فولادی را ایجاد کردند در واقع کسانی هستند که از کارخانه‌های فولادسازی ناامید شده‌اند. آنان قصد بر این کردند که زنجیره تولید را خودشان تکمیل کنند. به همین ترتیب، مواد اولیه به جای اینکه در کوره‌ها به ارزش افزوده بالا و فولاد مبدل شوند، وارد چرخه معدنی شدند.

به دلیل اینکه برخی از افراد میل به سرمایه‌گذاری در معدن دارند و از ارزش آفرینی واقعی و پایدار غافل هستند، واحدهای فولادی در تامین مواد اولیه خود با چالش‌ها و مسائل بسیار بزرگی روبه‌رو هستند. این مسائل باعث شده که کل زنجیره تولید فولاد با مشکل مواجه شود. بر همین اساس، می‌توان این طور بیان کرد که رشد عوارض صادرات، مشکلی را حل نخواهد کرد. تنها در صورتی که فولادکاران بر سر میز مذاکره با معادن بنشینند، این مسئله حل خواهد شد.

 

منبع خبر: آهن ملل (Ahanmelal)

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی